Fy søren så varmt det var å løpe i dag tidlig! Altså, svetten rant sikkert 20 minutter etter at jeg hadde kommet meg hjem igjen, og det sier vel sitt. Utrolig deilig samtidig da, for jeg føler meg nå som et nytt menneske etter å ha svettet ut alt av dritt i kroppen *æsj*, også jeg er veldig fornøyd med at jeg klarte å fullføre i dag, for dette var virkelig en prøvelse for selvdisiplinen *haha*, hadde lyst til å gi meg en del ganger for å si det sånn. Cleo fikk forresten ikke lov til å løpe i varmen i dag hvis noen ble redde for det!
løpDet ble en rolig løpetur på 7, 4 km til sammen, med 40 minutter jogging og 20 min med rask gange *10 min oppvarming og 10 min nedtrapping*, og mer hadde jeg faktisk ikke orket i dag. Men nå er heldigvis kroppen roet ned igjen, fylt opp med masse forfriskende vann, ordentlig tøyd ut, også er den litt brunere etter noen timer i solen på balkongen.
___________________________________________________________________________________________________________________
Jeg syns det virket litt ekstremt når jeg hører om andre som trener to ganger om dagen, men det ser ut som at jeg blir med A på treningssenteret etterpå, slik at jeg får trent litt styrke i dag også. Nå er det jo seks timer siden jeg løp allerede, og jeg har spist godt i mellomtiden, så jeg satser på at det skal gå fint.

Jeg vet i hvertfall om én jente som skal slappe av med kjempegod samvittighet til VM i kveld! hihi