idyllKlare for et lite bildedryss? Seeee på dette idylliske bildet a! og dette har jeg våknet til tre dager på rad, noe som var veldig deilig! Jeg skulle veldig gjerne vært på hytta mye lenger enn tre dager, men alt er bedre enn ingenting, og jeg har kost meg og slappet av masse med A og Cleo.  
cleoFine ♥
solHer lå jeg store deler av onsdagen samt en del timer i dag, selvfølgelig på verdens deiligste pute… Sackit! Ikke sponset, men du finner hjemmesiden her, og jeg tuller ikke når jeg sier at jeg LETT byttet ut solsengene med denne. Perfekt til både soling av for- og bakside. Jeg skal garantert skaffe meg noen sånne den gangen jeg forhåpentligvis bor i et hus med stor hage og terrasse. 
bollaHar plutselig forstått hva navnet «muffinmage» betyr. 
morgenkaffe
revbenRevben/ribs, kald øl og solnedgang. ♥
kosSJOKOLAAADE ♥
darkJeg har forresten fisket hele tre ganger illøpet av denne lille turen, og var så flink at jeg dro inn den første OG den største fisken ute på vannet der, som i tillegg var en gjedde! Fikk litt panikk oppi båten der med tanke på at det sprellet, dro kraftig og har de værste tennene, men vi fikk lirket ut kroken og sluppet den uti igjen. (Litt bortkastet å fiske etter fisk når man ikke skal spise den kanskje? Men veldig gøy når man først får napp da, også letter det litt på samvittigheten når du sier «unnskyld å ha kroket deg lille fisk» og slipper den ut i det fri igjen) Vi tok bilde av meg med fangsten, men det ligger på A sin mobil, så det får dere se en annen gang!
___________________________________________________________________________________________________________________
Nå er jeg avslappet og er klar for jobb og 50 årslag i morgen. Jeg er også strålende fornøyd med valget jeg tok rundt hvilket lag jeg skulle holde med i VM i år. Jeg bestemte meg for Tyskland, og så langt har det jo gått helt strålende! Krysser fingrene for finale, slik at jeg kan kjøpe meg en drakt med god samvittighet og skryte av valget mitt en gang til her på bloggen. Nå venter jeg på neste kamp, før det blir natta.

Håper alle har det fint!