God onsdag alle sammen ♡ Vi koser oss på hytta og har akkurat vært ute og handlet inn til frokost og de neste måltidene vi skal ha her. Jeg har tatt med kameraet mitt på turen, og har en haug av bilder til dere, men jeg venter med å poste dem til jeg kommer hjem. Det er fortsatt ikke nett på hytta, så det tar både mye tid og penger hvis jeg skal laste opp alle bildene til mobilen, for å så starte å blogge. Men følg meg gjerne på instagram da! @aninekristin
elle
Neste punkt på «planen» er å fiske litt, men heldigvis får jeg inn litt me-time også. Før vi reiste kjøpte jeg inn ELLE, slik at jeg hadde noe å kose meg med på hytteturen. Jeg tar meg aldri tid til å lese magasiner lenger, så dette er etterlengtet for å si det sånn. Avslappende og veldig inspirerende å lese slikt lesestoff syns jeg. 

Håper alle har det fint i Norge! Vi har det i hvertfall helt toppers i Sverige ♡