sidenHei dere! ♡ Denne dagen startet jeg hos kiropraktoren, og jeg fikk en gledelig nyhet om at jeg fra nå av kunne begynne å jobbe meg oppover med løpingen igjen. Jeg testet 3 km, to ganger i forrige uke, og det gikk helt fint, men jeg fikk vondt da jeg var ferdig med øktene… men med tøying, rulling og forebyggende øvelser så forsvant smertene igjen, så da skal jeg fortsette med dette fremover, og gradvis løpe lenger og fortere ettersom at bekkenet og lysken blir sterkere! Hvis det er noen fler av dere som har dette problemet så kan jeg godt dele noen øvelser med dere? Så en veldig positiv start på dagen altså, og jeg gleder meg til å ta på meg løpeskoene i morgen tidlig!
kosetøyNå har jeg dratt på meg behagelig kjøretøy, pakket for tre dagers hyttetur og skal straks dra på kveldsvakt på jobben, før A og jeg setter oss i bilen og tar turen til Sverige. Jeg har som dere vet ikke noen ferie denne sommeren, så noen dager på hytta i fred og ro er midt i blinken de dagene det passer. Vi kommer frem veldig sent i natt, men da har vi til gjengjeld tre dager å slappe av på, før jeg skal på jobb igjen.
fiskestangenA har forresten kjøpt fiskestang til meg *haha*, så nå har jeg ingen unskyldninger for å ikke bli med ned å plage fisken lenger. . . så da vet dere sånn ca hva jeg skal gjør de neste dagene. 

♡ ♡