Hei hei! ♡ Dette ble et litt senere innlegg enn planlagt, men etter jobb i dag så har det gått i ett nesten. Cleo har fått ormkur hos vetrinæren, A og jeg har trent, vært en tur hos mamma og Tommy for å hente hyttenøkkelen og nå er jeg på plass i sofaen vår, og har akkurat hivd i meg en kjempegod «donut». Er dere spente?
donutJeg kom over et utrolig smart blogginnlegg her om dagen, hvor en veldig morsom versjon av donuts var vist frem. Fra denne vinkelen, må jeg jo si at det ser veldig realistisk ut, men hvis vi går litt under toppingen, så finner vi en liten overraskelse.
___________________________________________________________________________________________________________________
Donuten er nemlig ikke en ekte donut, men et eple delt i tre tykke skiver, med et utskjært hull i midten! Toppingen lagde jeg med tyrkisk yoghurt, bringebær *som jeg moste med stavmikser* og sukrin, toppet med kokosmasse, og vanlig kakepynt. Smart eller hva?
epleDet ble overraskende godt også, og et genialt tips til litt sunt og godt kveldssnack hvis man blir fysen, også hjelper det jo at det faktisk ser-ut-som-en-donut når man skal spise dette, så forbereder hodet seg på å få inn noe digg.
enjoy