Sponset bikini + adlink i innlegget

triangl bikini
                                                              // Bikini her *sponset* // Solbriller her *adlink* //
trianglJeg fikk denne bikinien for noen uker siden, men har helt glemt å vise den frem! Triangl-bikiniene er jo kjempepopulære nå virker det som, ettersom at jeg ser minst fem av dem på instagram hver eneste dag, men det er det nok en grunn til også. De er veldig gode å ha på seg, og holder seg på plass hvis du beveger deg rundt. Jeg har forsøkt å sole meg med denne på balkongen, men ettersom at bikinistoffet er litt tett *som i en dykkerdrakt ish* blir det veldig varm og klamt med denne når du bare skal ligge å slikke sol syns jeg, men jeg ser for meg at den er helt perfekt for en badeferie på stranden, hvor man faktisk *forhåpentligvis* er i litt aktivitet. Elsker mønsteret da!