Innlegget inneholder «adlinks»

Hei hei ♡ I dag startet den egentlige fridagen min ganske tidlig, fordi jeg skulle på jobben for å ta en prøve. Jeg var sykt nervøs til tross for at jeg hadde lest mye, men det gikk kjempebra! 100 % riktig på 13 av 14 kapitler, så jeg bestod! *hurra* For å feire overstått medisinkurs, bestemte jeg meg for å rigge meg til på balkongen sammen med Cleo, for å nyte solen som har vært litt frem og tilbake i dag. I dét jeg skrev dette her, så ble den borte faktisk, men heldigvis tok jeg en selfie, eller sunfie som viser at det faktisk v-a-r litt sol her i dag. 
sol
                                                              // Bikini: VS // Solbriller: Rayban, kan finnes her // adlink //
Jeg måtte jo ganske tidlig opp i dag for å ta testen, og siden hodet mitt er i sommermodus for tiden blir det ikke så innmari mye søvn, når jeg på død og liv skal være oppe så lenge det er lyst ute….. Smart! Så jeg duppet faktisk litt av den ene timen. Noe av det deiligste jeg vet om er å sove i solen, så denne ettermiddagen har vært veldig fin altså! Tror Cleo koste seg også… ♥
cleoA og jeg blitt bedt bort på grilling til mamma og Tommy i kveld, hvor det skal bli en liten minifeiring av A som har bursdag om ikke så lenge, så vi skal reise bort til dem om en liten stund. K-O-S-E-L-I-G! Skal bare sove pittelitt til først *hehe*