sankthansHei hei ♡ Er det noen av dere som skal feire sankthansaften i dag, eller ble det kanskje tatt i helgen? Det blir nok ikke noen båltenning på oss i dag, men vi skal kose oss med grilling hos moren til A i kveld, noe jeg gleder meg veldig til!
collageTror nok denne hårbøylen blir tatt av før grillingen, men syns den passet så godt til innlegget. Neste år har jeg innmari lyst til å feire sanktansaften / midsommarafton i Sverige, på hytta, og slå til med en ordentlig stor blomsterkrans *sånn som har vært en del av hver eneste innlegg av de svenske bloggene de siste dagene :-)* Syns det er så fint! Også hadde det jo vært veldig gøy å feire en ekte svensk midsommarafton i Sverige for en gangs skyld, med snaps, hagedans og kos ute i hagen.

Ha en fin sankthansaften alle sammen *og til lillesøster Mia… Gratulerer med dagen!* ♡