Mandag morgen (formiddag) ♡ og jeg har fri i dag! Forrige uke var det utrolig mye jobb og oppgaver på planen, men denne uken har jeg foreløpig bare to vakter, så det betyr mer «me-time». Mandagen har så langt blitt brukt til å sove lenge, til å spise pannekaker, og snart er det tid for kiropraktortime og grilling hos svigermor, for å feire sanktansaften!
___________________________________________________________________________________________________________________
* Jeg har mistenkt en låsning i bekkenet siden PT-timen jeg hadde for én måned siden, noe jeg fikk bekreftet forrige uke… Har hatt vondt under løpingen i over 4 uker, og nå har det sagt stopp, så nå må jeg bruke litt tid hos kiropraktoren slik at jeg får fortsatt med løpingen. Veldig kjipt, men det skal nok gå bra!*
sunne pannekaker
Men tilbake til det jeg egentlig skulle blogge om…. De av dere som leste bloggen min mens jeg holdt på med vektnedgangen / livsstilforandringen (hva enn man må kalle det…), husker kanskje at jeg spiste pannekaker så og si hver eneste dag før? Eirin inspirerte meg med disse for to år siden (??) og i dag dukket dem plutselig opp i minnet igjen, for hva er vel enklere enn å slenge sammen et egg, litt sukrin, 25 g havregryn når man ikke er så sulten, men trenger noe lett til frokost?
pannekaker 1Disse pannekakene er så lette og gode, men til en forandring så la jeg også til 5 g med linfrø og solsikkekjerner i dag, slik at det ble litt mer å tygge i, og det ble kjempegodt!… Sunt og godt ♡ 

Neeei, nå skal jeg ta meg en tur ut i solen, før jeg må gjøre meg klar til å bli knekt opp litt, så ses vi forhåpentligvis senere i dag! *hehe* God mandag alle sammen!