Hei hvor det går! ♡ Den siste uken har gått til en veldig spontan hyttetur og tre dagers (fantastisk) byfest her i Lillestrøm, med litt trening og soling innimellom slagene, så bloggen ble dermed satt på vent. Min eneste ferieuke denne sommeren har med andre ord vært ganske full med aktiviteter, men jeg har kost meg veldig. Skulle ønske jeg kunne si at jeg skulle på en lang ferietur til et annet land i år, men nei…. ikke i år.
Hopp4Treningen går det bare bedre og bedre med, og jeg skal hvert øyeblikk ut for å løpe ukens første intervalløkt. Nå har jeg snart hatt programmet mitt i tre uker, og jeg kjenner det mer og mer hvor mye jeg liker intervaller og det å bli «fort ferdig» med kardioen, fremfor å løpe langt og lenge. Men, litt av poenget med de lange løpeturene mine, er jo å få hodet til å vende seg til å holde på lenger enn en drøy halvtime. Dette kan jo bli riktig spennende! haha
Hopp3Under dagens løpetur skal jeg også teste ut Helly Hansen sin nye løpeapp også, som jeg gleder meg til å vise dere etterpå. Spent på hvordan den fungerer!
Hopp2Ha en fin mandag alle sammen!