Goood morgen ♡ At jeg trodde at jeg skulle få tid til å ta bilder og blogge masse under bryllupshelgen er helt utrolig, for jeg har virkelig ikke hatt et sekund til overs. Det ble en kjempetravel helg, men en veldig, veldig fin en vell og merke, og jeg tror brudeparet ble veldig fornøyde med dagen. Jeg koste meg i hvertfall veldig!
___________________________________________________________________________________________________________________
Resten av helgen og i går, har jeg brukt dagene mine på å jobbe, så da jeg etter tre døgn med alt for lite søvn og alt for mye på planen kunne legge meg ut i hagen til mamma etter jobb i går ble jeg helt slått ut. Da jeg fikk lagt meg til rette i leiligheten på kvelden orket jeg ikke løfte en finger en gang og var så sliten at jeg bare hadde lyst til å gråte *haha* så alt av oppgaver og planer ble derfor utsatt til i dag. Men nå har jeg sovet godt i mange timer, og er snart good to go! 
COFFEEDet første jeg skal gjøre på denne fridagen er å få tatt litt bilder til Helly Hansen, som de kan bruke underveis i oppdateringene om The Dare, før jeg faktisk skal bruke tøyet til å trene i *hehe*. Siden jeg var helt kaputt i går, har jeg slått sammen to økter i dag, slik at jeg både skal trene styrke og løpe intervaller. Disse intervallene løp jeg for første gang forrige uke, som dere sikkert husker, og det er faktisk en type intervall jeg likte veldig godt! 2 minutter jogg og 1 minutt rask gange… Tiden bare flyr av gårde, og før du vet ord av det så har du gjort det 8 ganger.
BALKONG
og det er vel det eneste jeg har planer om i dag! Mathandlingen sparer jeg til i kveld, så etter trening blir det rett ut i solen, for å nyte min eneste uke med ferie denne sommeren. *her skal det jobbes nemlig*… 

Men nå må jeg sette i gang her, jeg er allerede litt forsinket!!! Ha en fin dag dere