Hei hei ♡ Akkurat nå befinner jeg meg i Fredrikstad for å pynte til bryllupet som er i morgen, og både kjole, smykker og sminke er pakket ned til overnatting i Halden i natt. Laaangt hjemmefra, men det blir koselig å tilbringe siste natten som ugift for brura. Skal se om jeg får tilatelse til å blogge litt fra kosekvelden vår i kveld!
___________________________________________________________________________________________________________________
Siden jeg har vært litt (veldig) opptatt de siste dagene med jobb, løping og forlover-oppgaver så tenkte jeg at jeg kunne komme med en liten update på hvordan det står til med løpingen så langt, og vise frem litt mer av treningstøyet fra Helly Hansen /som er sponset/ 

HH2Er det noen av dere som har hengt dere på løpeprogrammet eller? Jeg er i hvertfall godt i gang til tross for at det ikke har blitt helt 100 % denne uken. Jeg har fått løpt fire ganger denne uken, men styrken har så langt uteblitt… Jeg har vært busy bee med å jobbe, fikse med forloveroppgaver, pugget tale, så løpingen ble førstepri med treningen denne uken. Jeg har fortsatt planer om å løpe på søndag før jobb, og det skal jeg søren meg klare, så får jeg planlegge uken litt bedre på mandag, slik at jeg også får inn styrken.
aninekristin
Løpsteknikken begynner å falle på plass da heldigvis, og jeg merker stoooor forskjell på kondisjonen min! Etter 30 minutter med løping her om dagen var jeg nesten ikke sliten, teknikken satt, Cleo og jeg fant en god løpsrytme og bare suste bortover grusveiene. Sånn var det absolutt ikke for 1 måned tilbake, så det er veldig deilig å kjenne at det går fremover. Dette blir så bra!
HH3

Håper alle får en fin fredag!