Hallo ♡ Håper alle har hatt en fin helg! Selv har jeg ikke gjort stort annet enn å jobbe, hjelpe til med oppussing og løpt en liten tur med A og Cleo. Fin helg da! Nå er det derimot mandag, og jeg har allerede rukket å stresse litt rundt i byen. Jeg er jo forlover i et bryllup til helgen, og etter tidenes kjole-kaos har jeg endelig fått en perfekt kjole som passer. *måtte levere den til skredder fordi den var for stor*… Nå er altså både smykker, kjole, sko og gave klart til bryllupet, og jeg kan nå fokusere fult og helt på talen jeg skal holde. *gruer meg litt til det*
___________________________________________________________________________________________________________________
INNLEGGET INNEHOLDER ADLINKS/ REKLAME
ps 1
Jeg er fortsatt ikke noen moteblogger *haha*, men når jeg kjøper meg et plagg jeg er veldig fornøyd med så er det jo klart at jeg skal vise det frem på bloggen. Jeg er over gjennomsnittet glad i å gå i playsuits om sommeren, og før lommeboken begynte å skjelve for et par uker siden, så fant jeg denne herligheten på Nelly. Neon gul, kule detaljer og fantastisk god å ha på seg. Elsker den faktisk, selvom jeg kunne gått for én størrelse mindre kanskje!
ps5
// Playsuit her // briller her // adlinks
ps2
Kanskje ikke det mest flatterende for en stor rumpe, men hvem bryr seg vel om det når det er så godt å ha på seg. Det ser ut som at den gule er utsolgt, men de har den også i grønn hvis det kunne vært noe… *hihi*

Nå skal jeg slå ut solstolen, spraye plastblomstene med innsektssprayen som du ser på bildet over her *haha* og forhåpentligvis få litt farge til bryllupet uten noen stikk fra vepsene som det florerer av for øyeblikket. HAT! 

Ha en fin dag alle sammen!