Onsdag ♡ og jeg sitter her med tidenes gangsperre etter PT-timen på Driv trening i går. //Sponset treningsopplegg//. De av dere som følger meg på instagram så vel deler av intervallene mine på video i går, men jeg kan si såppas at det var bare en liten del av timen. Jeg vet ikke med dere, men selv så har jeg som regel erfart at man på første PT time kort går igjennom øvelsene man skal ha i programmet sitt, før man blir etterlatt til seg selv til å gjøre dem… Vel, jeg fikk en god økt i går, med Mira som pushet, rettet på teknikken min og lærte meg en del nye øvelser.  Jeg trodde faktisk jeg skulle svime av en liten stund der *så flaut*, men det gikk over og jeg fikk fullført øvelsene jeg skulle ta heldigvis.
___________________________________________________________________________________________________________________
Kjempegøy å bli pushet av noen som virkelig kan det de holder på med. Jeg trente med Mira i går, og det er også hun som skal gi meg programmet mitt som skal få meg i god nok form til å kunne løpe 3 mil i September for Helly Hansen, på Nordmarkstravern, med et veldig fint knippe av flinke bloggere. Men mer om det senere!
treningHer er i hvertfall litt bilder fra gårsdagens økt, og den hoppeøvelsen nederst til høyre her…… Altså, jeg tror faktisk ikke at jeg har hoppet siden jeg var liten *hahaha*, i hvertfall ikke bevisst, så det var utrolig nok det mest utfordrende i går. Å hoppe liksom?! Den første runden med hoppeøvelsen fikk meg til å se stjerner *lame*, men det å hoppe er vel som å sykle, så på den andre runden fikk jeg det til greit, uten å se noen stjerner.

I dag tar jeg meg treningsfri, og skal kun bevege meg i form av turer med Cleo. Men i tiden fremover blir det både mye løping, og en del fokus på hofte, legger, rumpe, lår og mage. Altså… jeg skal løpe 3 mil, og skjønner ikke helt hvor langt det er enda tror jeg, men jeg er sikker på at dette skal gå fint! Jeg deler programmet mitt med dere når alt er klart, så får kanskje dere litt tips til løpetreningen også hvis dere skal melde dere på noe til høsten ♡