SONY DSCHalloooo ♡ Av en eller annen grunn så er jeg like stresset og bekymret for at A ikke skal fikse med bursdagssang, muffins og brus på sengen på bursdagen min, men han steller i stand år etter år så nå må jeg nesten begynne å roe ned bursdagstrollet i meg snart *haha* Sang, brus og kake kom litt i tidligste året i dag da, for vår kjære Cleo vekket oss rundt halv fem i dag tidlig, og da ble det bursdagssang i samme slengen.
SONY DSC
Veldig koselig uansett, og for en kakeelsker som meg så finnes det jo ingen bedre måte å våkne på enn til nettop, kake og Pepsi max. Mmmm ♥
SONY DSC
Nå har jeg akkurat åpnet gaven fra A på sengen, og jeg fikk disse fine Nike skoene som jeg har ønsket meg en stund. Bildet lyver litt, for de er egentlig lyse-lyse grønne på noen deler av skoen! Kjempefornøyd med dem, og de er så gode å ha på. Har de på i skrivende stund faktisk! Nå vet jeg faktisk ikke helt hva vi skal gjøre… Har kun fått beskjed om at jeg må fikse meg *haha*. . . Spennende!

Elsker å ha bursdag altså! Både på bloggen, instagram, facebook og i virkeligheten *hehehe* Er så koselig!
Ha en fin dag alle sammen