Hei alle sammen ♡ I går ble siste eksamen for våren levert, og jeg har ofisielt sommerferie! Følelsen av å kunne skrive dét ordet her nå er helt fantastisk, og jeg skal virkelig nyte de neste dagene med å sove lenge, uten vekkerklokke, uten pensum og forsøke å komme meg ut av eksamensbobla jeg har levd i de siste ukene. For første gang, så har jeg faktisk sommerferie på bursdagen min, og akkurat dét er litt deilig faktisk. Dette er faktisk min siste kveld som 21 åring, så da vet dere hvem som har bursdag i morgen *hehe*. Min gode pappa, stemor og søster har akkurat vært her på et lite bursdagsbesøk, så nå begynner jeg å få bursdags-sommerfugler i magen. Elsker å ha bursdag! 
___________________________________________________________________________________________________________________
I dag har jeg ikke rukket å nyte årets første feriedag, for jeg har vært i full sving med å shine leiligheten fra gulv til tak, med støvsuging, vasking av gulv, bad, kjøkken, klær, puter osv osv… Men nå har jeg satt meg i sofaen på balkongen, tent lys og lurer faktisk på om jeg skal være så oldis og hente meg et glass med favorittvinen min…? Må jo være lov det, mit siste glass som 21 åring *haha*
IMG_6835
Siden det har vært så stille på bloggen her de 4 siste ukene, så tenkte jeg at jeg kunne legge ut noen av bildene jeg har tatt underveis… Det har jo som dere sikkert skjønner ikke vært så veldig innholdsrike dager, men jeg har da gjort litt forskjellig.
21: Jeg har vunnet både 250- og 1000 kr på flaxlodd i det siste  2: kjøpt meg ny kosedress fra Bik Bok og drukket flere kopper med kakao 3: Fått meg ny hårfarge hos Hendrix Hair, og er kjempefornøyd med minn naturlige look *hehe*
11: Før jeg fikset håret… så «digg» som på dette bildet, har jeg vært så og si hver dag i 4 uker. 2: Jeg har hatt godt selskap av Cleo under lesingen. 3: Har hatt ca 2 treningsøkter, og følte meg amazing etter økt to… nå føler jeg meg som en blanding av kaffe, yoghurtnøtt og kakao… 

31: Beste jeg vet om…. 2: Ny tights og jeg e-l-s-k-e-r fargene. 3: Har forsøkt å gjøre tankekartene så fargerike og hyggelige som mulig for at puggingen skal bli… hyggeligere.
41: Jeg jobbet på 17-Mai, men tok igjen alle is og kake-kaloriene i bursdagen til fetteren min på Hard Rock den 18. 2: Sovet i hiet mitt med ungen min de gangene eksamen har slått meg ut. 3: Drukket opp en hel boks med Skinny-cappuccino fra Dolce Gusto.

Til slutt må jeg gratulere Cathrine, Ine Helene og Stine som vant Hawaiian Tropic konkurransen her på bloggen! Veldig hyggelig at så mange deltok til tross for at det har vært stille her. Håper dere liker produktene, og at dere andre er klare for nye konkurranser om en stund! 

Nå skal jeg nyte stillheten på balkongen en liten stund til, før jeg tar kvelden og gjør meg klar for å våkne opp til å ha bursdag i morgen tidlig. Ha en fiiiin kveld!