Hallo ♡ Er det noen her? haha… Jeg har ikke så dårlig samvittighet for at bloggen blir nedprioritert i eksamenstiden altså, men jeg skal ærlig inrømme at det ser ganske så stusselig ut her nå… Lesingen går det fint med, eksamenene jeg har hatt så langt har det gått helt-ok-med og jeg kan nesten ikke vente med å bli ferdig med de to siste. Det er akkurat én uke og én dag til jeg har sommerferie, og innen den tid skal jeg altså på møte i forhold til bloggen (gled dere), ha to eksamner, jobbe (på 17.mai) og i bursdag. Hva er stress??? 
___________________________________________________________________________________________________________________
Akkurat nå føler jeg meg som en usosial zombie, som takker nei til alt sosialt (nesten), som gjemmer seg inne med fett hår og slappe joggebukser, samtidig som at det føles ut som at jeg har gått opp to tonn i vekt etter å ha drukket altfor lite vann, for mye kaffe og hivd i meg yoghurtnøtter og lasagne igjennom dagen i dag. Men apropos, er det én ting jeg gleder meg over hver dag nå, så er det min elskede Mini Me maskin fra Dolce Gusto som gir meg de nødvendige dosene med kakao, kaffe, iste og annen te når jeg måtte trenge det *haha*. Gull verdt i eksamenstiden altså! Husk forresten at du kan få 250 kr rabatt på en valgfri kaffemaskin frem til 31. Mai ved å bruke denne koden:6GEQJ3LNWNGE , på Dolce Gustos hjemmeside. (Samarbeid) 
SONY DSCNeeeeeeei, sommerferien kan faktisk ikke komme fort nok nå, for nå er jeg mer enn klar for å fungere som et normalt menneske igjen, både når det kommer til matintaket, det sosiale og treningen. Jeg gleder meg også til å ikke stresse på 3 måneder, det skal bli helt fantastisk deilig, og ikke minst til å jobbe i den nye jobben min, være forlover i kusinen min sitt bryllup, fotball VM og byfest i Lillestrøm. Summer lovin ♡

Hold ut med dette stusselige innholdet en liten stund til a dere, så kommer jeg tilbake igjen med masse guts om en uke! Men husk at det fortsatt er mulig å delta i Hawaiian Tropic konkurransen jeg har i samarbeid med Redville og HT… Innlegget finner du her, og konkurransen avsluttes i helgen!