Hallo ♡ Jeg regner med at jeg ikke var den eneste som nøt 1.mai i går? Jeg fikk ikke tid til så mye øving i går, men det ble et par timer i hvertfall, før jeg dro videre i bursdag. Jeg trodde egentlig ikke at jeg skulle orke å avslutte dagen med pyramideintervaller i går, men jeg klarte det jeg! A, Cleo og jeg tuslet bort til løpebanen på stadioen igjen, og tok hver vår løpeøkt, mens den andre satt og holdt Cleo med selskap *hehe*. Intervalluken jeg er i nå, finner du hos Silje Mariela her. Så langt er jeg superfornøyd med intervalløktene, som både er varierte, raske og effektive, så vet dere det :D
SONY DSCJeg føler bloggen er veldig kjedelig for tiden, men det er helt ærlig ikke så veldig lett å være kreativ når man ikke gjør så mye annet enn å pugge og lese mens man ser ut som et takras *hehe*. Men det regner jeg også med at dere har forståelse for… det er mest sannsynlig fler enn bare meg som sitter midt oppi et eksamensrush nå, og dere kan jo tenke dere selv hvordan det skulle vært med en blogg ved siden av. Det tar mer tid enn man tror! Men jeg elsker det!
___________________________________________________________________________________________________________________
For å lette litt på samvittigheten ovenfor alle dere som fortsetter å klikke dere inn her, til tross for dårlige oppdateringer, så kommer det en veldig fin og sommerlig konkurranse i morgen. Jeg ble veldig glad for «premien» jeg fikk, som jeg også er så heldig å få dele ut til en av dere også… så gled dere!
♡ ♡ ♡
Dere kan jo gjette tre ganger hva jeg skal holde på med resten av dagen nå?
Tips: Det innebærer en bok, penn og papir, notater og et våkent hode. *hehe*.

God helg til dere!