God morgen fine ♡ Så deilig det var å våkne opp i dag og vite at vi endelig er i Mai-måned! Det betyr at jeg både har bursdag og sommerferie innen de neste 23 dagene… Så deilig! På weheartit florerer det av bilder med «hello may» i dag, så jeg lagde like gjerne mitt eget hei-mai-bilde jeg, for er det én måned som fortjener et eget bilde så må det være denne, eller hva? Ikke bare fordi jeg har bursdag *hehe*, men også fordi denne måneden betyr at sommeren ikke er langt unna, dagene blir betydelig lysere og lengre, blomstene kommer *fint for de uten pollenalergi i hvertfall* og det nærmer seg skoleslutt for de aller fleste. MaiJeg pleier vanligvis å finne på noe sprell natt til 1. Men i år måtte jeg være litt «voksen» for en gangs skyld og tenke på at jeg faktisk har eksamen om 8 dager… Så årets 1.Mai skal brukes på masse pensum ute på balkongen, før det blir bursdagsfeiring for min flotte tante og deretter pyramideintervaller på banen i kveld.

Nyt fridagen deres! ♡