God morgeeeeen ♡ Håper alle har sovet godt, og er klare for å gjøre onsdagen så bra som mulig! Regner med at jeg ikke er den eneste som har mye skolearbeid for tiden, men pust ut… det er ikke lenge igjen til sommerferie nå. Som en liten motivasjon til meg selv har jeg vanket litt inne hos Nelly de siste dagene for å finne noe i belønning til meg selv, hvis resten av eksamene går fint. Ikke noe voldsomme greier, men en liten belønning for all strevet… Her er noe av det jeg kunne tenkt meg akkurat nå. 

nikeadlinks // 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // adlinks
___________________________________________________________________________________________________________________
Det er fler av dere som har spurt meg om jeg kan komme med mine tips når det kommer til lesing av pensum og slikt, noe jeg sikkert kan gjøre, men etter mandagens eksamen så vet jeg ikke om det er noe lurt *haha*… Joda, jeg har funnet en fin struktur på studiene, men det kan jeg skrive i et eget innlegg. Men for motivasjonen sin skyld, enten det er for å jobbe med pensum eller for å prestere på trening, syns jeg det er veldig greit med en form for belønning i sikte. Det trenger jo ikke å være den dyreste vesken hos LV, men en liten ting du har hatt lyst på en stund. :-)

Nå skal det jobbes her  God onsdag!