Hola ♡ Dagens treningsøkt var kjempebra dere, så da er det en selvfølge at jeg blogger om den *hehe*. Vi gikk bort til treningssenteret i dag, så det ble oppvarmingen vår, så var det chins (med strikk), knebøy, hip thrust, benkpress og intervaller som stod for tur. A sa at jeg aldri hadde tatt chins bedre enn i dag, så til tross for at jeg fortsatt bruker strikken min, betyr vel det at teknikken begynner å ta form og jeg kan forhåpentligvis begynne å gå over til en enda lettere strikk om ikke så lenge. Strikken min finner du her, jeg har den grønne (Adlink), 25% rabatt for øyeblikket.
nikeEtter styrkeøvelsene gikk jeg over til intervaller på mølla, og ble kjempeoverrasket over hvor «lett» det var i dag. Jeg hadde over 14,5 km/t med stigning, uten å føle at jeg skulle svime av, og det er det lenge siden jeg har klart. Jeg tror dette kommer av at vi har vært litt flinke til å løpe utendørs i det siste, noe som er en del tyngre enn å løpe på mølle… Men uansett, intervallene gikk som en lek i dag og jeg hadde det kjempegøy!
___________________________________________________________________________________________________________________
Veldig godt å endelig merke at ting begynner å skje igjen, spesielt nå som jeg er midt oppi en stressende periode, små gleder i hverdagen ♡ Så over fra en glede til en annen, nå har jeg akkurat shinet leiligheten, har hentet en fantastisk pakke på posten, og får besøk av min fine Malin hvert øyeblikk, så nå blir det sushi, sladder og kos resten av dagen. DiggHa en fin kveld alle sammen!