Hei hei ♡ Nå er 3 av 6 eksamener gjennomført, og den gikk absolutt ikke slik som jeg håpet på… Utrolig kjedelig når du føler du har jobbet kjempebra, også får du ikke prestert noe bra når det virkelig gjelder. 14 kapitler skulle jeg kunne, med en haug av teorier i hver av dem, og de to temaene vi fikk oppgave om, var selvfølgelig dem som satt dårligst! En karakter lavere enn C er uaktuelt, så hvis det gikk så dårlig som det føles ut som så blir denne tatt opp igjen! *haha* Kan ikke være like heldig hver gang… 
___________________________________________________________________________________________________________________
Som dere sikkert skjønner så skjer det fint lite her om dagen. Det går  i lesing, spising og litt trening, og det er det… Spennende og innholdsrike dager med andre ord, og etter en minipause etter eksamen i går, er jeg nå klar for å starte på neste eksamen som jeg skal ha neste uke. Så nå gjelder det å legge den kjipe gårsdagen bak seg og fokusere på de kommende oppgavene med ny pågangsmot og selvtillitt!
frokostFor å gjøre tirsdagen litt bedre enn mandagen, startet jeg dagen med en deilig frokost bestående av det dere ser på bildet over her. Med litt mager kesam blandet med fun light saft ble det er veldig god fruktsalat altså Sunt og godt! Nå skal jeg hive i meg kaffekopp nummer to, så blir det en etterlengtet treningsøkt med både styrke og intervaller. Fin tirsdag med andre ord!

Ha en fin dag alle sammen