Halloo dere ♡ Det ble et litt uforberedt fravær på bloggen her denne uken, da jeg siden mandag har hatt smerter i magen. Smertene flyttet seg over til høyre side natt til tirsdag, så da var det ret inn på legevakten og videre innleggelse på Ahus etter det… Det ble aldri funnet ut om det var/er blindtarmen eller ikke, og det ble ingen oprasjon da jeg følte at smertene ikke var sterke nok til at det kunne være s-å ille. Så nå har jeg fått beskjed om å ta det med ro en liten stund og komme rett inn igjen hvis det blir værre…. Bah! Veldig glad for at jeg slapp oprasjon nå, men er livredd for at smertene skal bli værre enn det de er akkurat nå *haha*. Jeg har nemlig funnet ut at jeg får litt «angst» av å måtte ligge på sykehus, til tross for at man bli godt tatt vare på der. Vi tuller med at jeg bare er støl i magen *haha*

1Sååå sånn har uken min vært så langt da. Det ble dermed ikke noen treningsøkt nummer to eller tre, ingen effektiv eksamenslesing og jeg fikk heller ikke dratt på eventet hos Artesia i går, som jeg hadde gledet meg til veldig lenge! Veldig kjipt, men sånn kan det gå. Jeg tar det i hvertfall helt piano her hjemme nå, og jobber intenst *men slapper av* med eksamenen som jeg skal ha på mandag.

Håper alle har det kjempefint!  Jeg kommer sterkere tilbake :D haha