Tjohei! ♡ Siste rest av påsken 2014 ble brukt sammen med Pernille som i likhet med meg hadde en del skolearbeid på planen i går. Vi satte oss ut på balkongen vår fra klokken 12 og satt der helt til ettermiddagen, flyttet oss rundt etter solen og «koste» oss med hver vår bok med musikk i bakgrunnen. Det var langt over 20 varmegrader på balkongen i går, så jeg håper virkelig at denne dagen blir like bra! Jeg var litt spent på om jeg klarte å jobbe med skolearbeid i solsteiken, men det går overraskende bra altså… 
banenUtpå ettermiddagen ble A med meg bort på friidretsbanen i Lillestrøm for å se på at jeg løp litt intervaller. Jeg har akkurat startet med Silje Marielas sitt intervallprogram, som jeg skal kombinere med styrketrening fremover. Her har dere intervallprogrammet for uke 1, 2 og 3 for de av dere som er nysgjerrige. Er det én blogger jeg virkelig ser opp til så er det Silje Mariela…. syns hun er ufattelig dyktig, men jeg regner med at jeg ikke er den eneste som har fått øyene opp for denne bloggen. Jeg har tatt til meg mange tips og råd fra bloggen hennes i hvertfall, og i motsetning til mange andre treningsblogger så virker det som at hun her vet hva hun prater om :-) og det er betryggende…
løpNå skal jeg straks sette meg ut med bøkene og notatene mine igjen, også blir det nok en treningsøkt i kveld igjen tenker jeg!

Gooood tirsdag! ♡