Hola ♡ Det er nesten for dumt å si «god morgen» nå vel, selv om det ikke er så altfor lenge siden jeg stod opp. Før jeg startet å studere igjen, forbundet jeg eksamensperiode med depresjon, stress og slit, men den eksamensperioden jeg er i akkurat nå er faktisk veldig behagelig. Stresset ligger selvfølgelig der, for det er jo snakk om fremtiden min her, men med litt struktur, planlegging og stå-på-vilje går alt veldig greit. 
SONY DSC
Jeg sover minst 7 timer hver natt, starter dagen med en liten Cleo-tur, og nå kan jeg også sette meg ut på balkongen med kaffekoppen mens solen smyger seg innpå. *Jeg er heldig* … Etter dette er det skole som gjelder frem til det er tid for middag, trening og avslapping. Så, igjen… min eksamensperiode er slettes ikke værst, og jeg har så langt fått gjort akkurat det jeg har planlagt, dag for dag. 
SONY DSC
SONY DSC
Ha en fin tirsdag alle sammen ♡