Hallooo ♡ Denne dagen har gått-så-sakte! Som dere sikkert skjønner så er jeg midt i eksamensforberedelsene, og det er jo ikke akkurat det morsomste å holde på med… Det hjalp heller ikke så mye med selskapet jeg fikk av Cleo, da det eneste hun gjorde på starten av dagen var å mase, hoppe på meg, pipe og tisse på teppet (rett etter at vi hadde kommet inn fra tur)… jeg tror hun har PMS, haha … 
SONY DSCJeg skal egentlig ikke klage når jeg har muligheten til å studere på balkongen vår, i shorts, bikinitopp og stekende sol da, så da Cleo roet seg hadde jeg det egentlig som plommen i egget! Nå har jeg lagd store notatark til tre kapitler foreløpig, så jeg sier meg fornøyd med dagens innsats, både når det kommer til soling og jobbing.

Nå er det middag, trening og matshopping som står på planen for resten av dagen ♡ wohoo! (innholdsrike dager…)