Altså, den ukesplanleggingen med hva vi skal ha til middag, det er gull verdt altså! Ikke én enste dag har jeg stått foran kjøleskapet og lurt på hva vi skal lage til middag, og det er veldig behagelig. En annen ting som er veldig positivt med denne planleggingen er at det plutselig blir litt lettere å lage litt sunnere middager også, som begge kan like. I dag var det en deilig kyllingsalat som stod på planen, og den ble a-m-a-z-i-n-g 
salat
____________________________________________________________________________________________________
Så nå dere…. nå er jeg klar for trening etter veldig mye om og men *haha*. I dag blir det en liten treningskombo, med både rumpe og overkropp på programmet, etterfulgt av litt intervaller i 20 minutter *har jeg tenkt*. Tror det blir bra altså…

Ha en fiiin kveld! ♥