Jeg tror jeg kanskje har vært italiener i et tidligere liv, for er det én ting jeg virkelig er glad i så er det alt som har med pasta, pizza, foccachia osv osv… det er noe av det beste jeg kan få faktisk *haha*. Denne maten er helt klart best når den er hjemmelaget, så da lasagnen jeg lagde for første gang i helgen ble så god som den faktisk ble *skryte, skryte*, er det klart at dere skal få oppskriften.
____________________________________________________________________________________________________
Dette er ikke noen supersunn oppskrift, men om den hadde vært uten ostesausen og osten hadde det nok ikke vært så ille… men det bryr vi oss ikke noe om i dag! Denne er superdupergod og en sikker vinner hvis du skal imponere noen på kjøkkenet ♥
SONY DSCStart med kjøttsausen… 1: Stek opp 400g kyllingkjøttdeig. 2: Kutt opp en halv løk og stek dette med kjøttet. 3: Tilsett ønsket mengde hvitløk (minst 2 fedd). 4: Tilsett en boks økologiske hakkede tomater. 5: 2ss tomatpuré. 6: én halv ts med salt og pepper. 7: 1 dl vann. La dette kose seg på middels varme mens du starter med ostesausen.
____________________________________________________________________________________________________
Ostesausen…
1: Smelt 2 ss ekte smør i en kaserolle. 2: Tilsett 3 dl hvetemel. 3: Hell i 5 dl ekstra lettmelk. 4: Rør godt og tilsett 1 ts salt, og en halv ts med malt hvit pepper og revet muskatnøtt. 5: Riv opp ca 5ss med parmesan (eller annen ost) og 1-2 ss med vanlig hvitost. Rør blandingen godt til den er tykk og fin. 
SONY DSCDeretter er det bare å starte med ostesausen i en ildfastform, legg pastaplater over, legg deretter kjøttsausen oppå platene, et nytt lag med plater… ostesaus, plater, kjøttsaus, plater, ostesaus, plater osv osv til du har fylt opp formen.
Sett lasagnen i den oppvarmede ovenen på 225 grader, i ca 30 minutter +/- ♥ Server gjerne med en deilig salat og brød!