Hei hei ♥ Nå er hjemmeeksamen ferdig og klar for å leveres, Cleo og jeg har sovnet i solsteiken i dag og så snart vi har fått i oss en litt for sen middag, er jeg klar for ukens første treningsøkt. For en mandag dere! ♥
____________________________________________________________________________________________________
Da middagen med jentene var over i går kveld, kom det hjem en litt småsjalu guttebass som kun fikk en liten smakebit av matrestene. Så dagens middag var ikke vanskelig å finne ut av for å si det sånn… Det er klart at A også skal få smake på verdens beste lasagne også! *hihi* Men fra spøk til alvor… den er faktisk helt sinnsyk god, så dere skal få oppskriften av meg!
SONY DSCJeg kunne egentlig ha trent mye tidligere i dag, men skolen er alltid førstepri for meg, så jeg tok meg ikke tid til dette før eksamen var f-e-r-d-i-g. Dessuten så liker jeg best å trene på kvelden når det ikke er så mange folk på senteret, også er det jo fint å kunne nyte solen når den først er fremme, så valget var heller ikke så veldig vanskelig da den bestemte seg for å dukke opp utpå ettermiddagen.
____________________________________________________________________________________________________
I dag er planen å trene bein og rumpe, noen sett med pullups *med strikk* og løpe litt! Det begynner å bli en god stund siden jeg løp sist, så jeg føler det er på tide nå, i tillegg til at motivasjonen for å løpe er der for en gangs skyld. Fler av dere har sikkert fått med seg at det har blitt mye gerilja-intervaller i det siste, noe som i og for seg er veldig effektivt, men jeg tror kroppen har gått av litt langdistanse iblant også. Jeg er ingen ekspert, men kroppen min likte det i hvertfall veldig godt da jeg kombinerte dette. 

Men nå er lasagnen ferdig dere! Vi blogges senere ♥