Hei hei ♥ Middagen i går ble så koselig dere! Jeg har vært så stresset på grunn av dette opplegget her, og ombestemt en haug av ganger for hva jeg skulle lage, og ikke minst vært veldig nervøs for at jentene skulle like maten. Heldigvis gikk det veldig bra da, og takk og lov for at ikke tv-kokken kommenterte mine kjøkkenkunstner underveis. *haha* Men, jeg tror ikke jeg hadde fått så mye kjeft altså… 
SONY DSC
Temaet var jo blogg, så vi hadde kameraet liggende ved oss hele tiden, men *haha* jeg oppdaget nå at maten, som kanskje var det jeg burde tatt bilde av, det har jeg ingen bilder av! Så sånn går det altså når man er fire skrubbsultne jenter… Men, det ble altså melon og serranoskinke til forrett, hjemmelaget lasagne til hovedrett *kjempegod!!!* og hjemmelaget vaniljeis og eplekake til dessert. Hovedretten og isen har jeg faktisk aldri lagd før, men det gikk overraskende bra altså. Bordet ble pyntet med farger jeg ikke har så mye av fra før av *i leiligheten*, men med tanke på at temaet var blogg, så følte jeg at jeg måtte ha litt rosa. . .
SONY DSCNår det kom til underholdning så var jeg helt blank! Altså, jeg kan spille gitar og sånt, men det var helt uaktuelt for meg å sette meg med gitaren og ta en trall for å si det sånn. Jeg vurderte også å få pappa til å komme å danse eller noe, fordi det hadde vært veldig morsomt, men lot også dét være. Men, som dere kanskje husker fra konkurransen jeg hadde forrige uke, så løste dette problemet seg veldig fint. I likhet med vinneren av konkurransen, fikk også jeg 4 goodiebager som jeg kunne gi til 4 venninner. Med tanke på at temaet var blogg, og vi er en gjeng med «fattige» studenter var jo dette helt-perfekt, og jeg fikk et intrykk av at jentene satt veldig stor pris på dette også!
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSCIkke rart det falt i smak da…. *hihi* 
SONY DSCNeida, så kvelden var veldig vellykket, og jeg ligger faktisk i ledelsen med 1 poeng! *wuhuu* Vi gjør jo dette mye for kosen sin skyld, men som alle sier når man deler ut poeng for maten og atmosfæren, så er det jo faktisk en konkurranse ♥

Nå gleder jeg meg til de to siste middagene ♥ ♥ ♥