Hei hei og goood søndag! ♥ Håper alle har hatt en fantastisk helg ♥ Jeg har i hvertfall kost meg masse, spesielt på fredag som ble til en heidundranes fest. Lørdagen gikk dermed til å ligge i fosterstilling store deler av dagen, men begynte heldigvis å fungere igjen utover dagen *haha*
happy
I skrivende stund er jeg akkurat ferdig med å fikse siste rest i leiligheten, før gjestene mine kommer. Tre jenter i klassen og jeg har nemlig startet med vår egen lille 4-stjerners middag, og i kveld er det hos meg, temaet er blogg og jeg tror det kommer til å bli velidg, veldig bra. *Håper det!*… Jeg har holdt på siden 10 i dag tidlig, men er allikevel superstresset så nå får jeg begynne å gjøre klar hovedretten.

Kameraet ligger fremme til gjestene, så det blir g-a-r-a-n-t-e-r-t litt bilder til dere også. 

ØNSK MEG LYKKE TIL DA