God fredag alle sammen! Helgen startet for meg klokken ni i går kveld, etter at jeg sa farvel til Oasis… Veldig rart å vite at jeg ikke skal tilbake igjen, men nå gleder jeg meg mest til å starte med blanke ark på neste jobb! Men nå er det *endelig* helg, og den startet på et litt annerledes sted enn vanlig…
SONY DSCÅrsaken til dette sukkersøte, rosa, trutemunn bildet er fordi jeg startet dagen min på den gamle ungdomsskolen min i dag. Følte jeg gled rett inn i miljøet, og kan ikke fatte og begripe at det er hele 6 år siden jeg var ferdig der! Det kuleste var at jeg møtte tre av mine tidligere lærer der, og de husket meg, så det var jo veldig hyggelig da.
____________________________________________________________________________________________________
Jeg droppet 
den rosa juicy-dressen min og uggs i dag da, så noe har jo forandret seg de siste 6 årene. . . Grunnen til at jeg var der i dag var fordi trinnet til Pernille har lagd et stort skuespill i år sånn som vi også gjorde i 9’ende, men siden jeg jobbet i går måtte jeg ta meg turen i dag tidlig, for å se på showet med resten av elevene. *følte meg sååå kul*… Skuespillet var kjempebra og søstra mi er tydeligvis drit god til å danse!

Etter dette har dagen gått i ett, og jeg fikk plutselig 2 minutter på meg nå til å blogge litt før jeg må komme meg videre til neste oppgave *haha*. Dette blir en fiiin fredag, og dere får selvfølgelig vite mer etterhvert.