SONY DSCHei hei Jeg blir såå glad av å se at solen dere, og når det i tillegg begynner å bli for-varmt med den tynneste dunjakken jeg har, da begynner vårfølelsen å komme altså. Nå gleder jeg meg faktisk litt til eksamensrushet som venter meg, for de neste ukene frem til 21 mai, har jeg faktisk kun skole og trening å fokusere på, og det er godt! Som dere husker så hadde jeg tidenes værste eksamensperiode før jul, med en haug av sykdom på jobb, noe som gjorde at jeg jobbet v-e-l-d-i-g mye de ukene jeg hadde individuelle eksamener, så at jeg klarte å få de karakterene jeg fikk *gikk veldig bra, haha*, det er faktisk litt sykt. Så, dét jeg egentlig skal frem til er at denne eksamensperioden blir veldig fin, med lite stress, mye sol og bare A og B’er på kortet *forhåpentligvis!!!*
SONY DSC
Nå skal jeg straks reise bort på Oasis, min aller siste vakt i denne butikken, noe som både er litt «godt» og trist på samme tid. Jeg har tross alt vært i denne butikken siden nyåpningen for snart 2 år siden, så at den blir borte fra Strømmen er selvfølgelig litt leit. Men jeg har hatt en fin tid der da, både på Strømmen og i Oslo, blitt kjent med mange søte jenter og er én *mange* erfaringer rikere.

Ha en fin dag alle sammen! ♥ jeg jobber fra 14-21 i dag, så det blir lite bloggings i dag desverre…