Hei igjen utrolig morsomt at såå mange har meldt seg på konkurransen allerede! Men som sagt, denne konkurransen er den kuleste jeg har hatt på bloggen så langt, eller hva? Nå skal jeg straks dra avgårde på ukens andre treningsøkt og trene stumpen min litt, men først noe helt annet. Det var fler av dere som etterlyste et eksempel på hva vi spiser og planlegger hver uke, så nå tenkte jeg at jeg skulle gi dere middagsplanene våre for denne uken.
____________________________________________________________________________________________________
Vi forsøker å spise sunt og variert, med mye sunt og noe litt mindre sunt. Som dere kan se så er både saus, kikkoman o.l med i middagene, men så lenge det er mat med litt saus og ikke saus med litt mat er alt lov. Middagene er for meg dagens høydepunkt *elsker mat*, så her skal det være lov å spise «normalt». . .
middagMandag: Biff, potet og bernaise saus.
Tirsdag: Kylling, stekt fullkornsris med egg, grønnsaker (erter, gulrøtter og litt mais) og kikkoman *med mindre salt*
Onsdag: Kylling, stekt fullkornsris med egg, grønnsaker og *litt* sursøtsaus.
Torsdag: Fullkornspasta, kyllingkjøttdeig og hjemmelaget tomatsaus.
Fredag: Taco.
Lørdag: Meksikansk gryte *skal i bursdag*
Søndag: 4 stjerners middag med meg og jentene så det forblir hemmelig *hehe*.
kyllingburgerSiden to av punktene ble litt halvveis denne uken så kan jeg slå til med at vi forrige uke hadde fiskegratteng og potet som en middag forrige uke og hjemmelaget tomatsuppe med egg som to middager. ____________________________________________________________________________________________________
Målet mitt når det kommer til middager, som jeg også var inne på over her, er å ha en sunn og variert kost. Poteter, det kan jeg ikke fatte og begripe at folk kutter ut, for én-to poteter i uken skader vel ikke!? Det samme gjelder saus og fullkornspasta/ris. Så lenge man ikke tar helt av vil det selvfølgelig ikke «skade», i hvertfall ikke hvis du heller kjører på med en del grønnsaker og kjøtt i middagen. 


Så… sånn har vi det om dagen *haha*