MATDere husker kanskje at A og jeg skulle begynne å planlegge middagene for hele uken? Vel, nå har vi gjort det i to uker, så jeg tenkte det var på tide å komme med en liten update på hvordan det er…
____________________________________________________________________________________________________
Etter min mening så fungerer dette veldig bra, og det er utrolig deilig å slippe å dra i butikken hver-eneste-dag! Når vi er i butikken nå, så handler vi inn alle matvarene vi trenger til middagene, drikke, pålegg, knekkebrød og alt vi vet vi får bruk for i løpet av uken. Vi har gjort det sånn at vi betaler én uke hver. Det vil si, jeg betalte den første uken, og A den andre, og det blir jo ikke den støre variasjonen uke for uke, så det er en ganske grei fordeling syns vi… Det aller beste med denne løsningen er helt klart at det ikke lenger er noe tvil om hva man skal ha til middag. Du har alle matvarene du trenger, og dagens middag er allerede bestemt. 

Når det kommer til sparingen, så merker jeg en liten forskjell. For i motsetning til tidligere så handler jeg ikke inn masse saker som vi egentlig ikke skal ha lenger. Det vi handler inn skal vi ha hele uken, også prøver vi heller å være kreative hvis vi har lyst på noe annet, og dét sparer vi mye på. Litt her og litt der blir mye penger til slutt! ____________________________________________________________________________________________________
Så jeg er veldig fornøyd, og det tror jeg studentlommeboken vår er også *haha*Anbefaler alle å starte med dette faktisk!