Goood fredag ♥ Denne uken har virkelig vært hektisk med masse, masse skolearbeid, intervjuer, trening og bursdager. Denne dagen har jeg derfor gledet meg til hele uken *hehe*, som alle andre sikkert… Min beste venn denne uken har derfor vært kaffen min, for makan til trøtt, slitent og stressa hode skal man lete lenge etter alstå. Det passet derfor veldig bra at jeg i starten av uken fikk jeg en hyggelig overraskelse fra Dolce Gusto, som kunne være grei å ha på tidlige forelesninger blant annet //sponset//. Er den ikke søt!?
SONY DSC
Men i dag er denne byttet ut med kaffekoppen min, for i dag har jeg nemlig ingenting å rekke med det første. Deilig ♥
____________________________________________________________________________________________________
Senere i dag er det dermed tid for mye rart, for jeg skal både rekke å dra til veterinæren med Cleo, pakke til hyttetur, jobbe og deretter reise til Sverige etter jobb. Det blir en lang kveld, men hey… veldig kjekt med en liten termokopp da! *hehe*

Ha en fin fredag alle sammen og god helg! ♥
Termokoppen finner dere foresten her