Hallo ♥ Håper alle har hatt en fin helg! For meg har det dagene gått til jobbing, vask og skikkelig rydding av leiligheten, jentekveld, bursdag og roller blades… Ja, du leste det siste riktig!
____________________________________________________________________________________________________
Da roller blades fortsatt var «inn» kjøpte jeg meg et helt nytt par en sommerferie vi var i Gøteborg, brukte dem kanskje én sesong og siden har de bare stått i skapet. Etter barnebursdagen jeg var i, i går foreslo jeg for Pernille og A at vi skulle ta oss en tur på rollerblades, og herreminhatt det var jo så gøy! 
SONY DSC
Vi tok en grei runde i går alle tre, med Cleo løpende ved siden av, og det gikk helt strålende. Cleo koste seg masse og fikk virkelig brukt energien sin, og vi andre fikk pump i både bein, rumpe og mage. Pernille og jeg ble i hvertfall enige om at vi skulle fortsette med dette 2 ganger i uken fremover, fordi det både var slitsomt og innmari morsomt. Så, nå prøver jeg å få roller blades inn i vinden igjen dere! 
roller bladeSå hvis du har et gammelt par stående i skapet, anbefaler jeg virkelig å ta dem med ut på en prøvetur igjen. Har du stått på rollerblades én gang, så husker du det fortsatt. *akkurrat som å sykle*… Jeg er litt usikker på om Pernille hadde stått på dette før, men hun klarte seg i hvertfall veldig bra i går, til tross for at hun måtte låne et gammelt par av A. Det ble bare et fall på turen i går, men så lenge det går bra og man er flere på turen så kan man jo bare le av det… *høres slemt ut, men folk som faller er LITT komisk*…  Gleder meg til neste tur allerede jeg!

//Alle bildene henten herfra //