Åh, som jeg skulle ønske at vi ble filmet denne ettermiddagen. A og jeg har nemlig hatt et lite hobbyverksted her i dag, med taklamper som prosjekt. I tillegg til lamper har vi både kjøpt inn fint betong og gipsremser, og jeg var selvfølgelig den heldige som fikk meg gipsmaske! *haha*. . . Altså, bare se resultatet nederst i innlegget, vi knakk sammen *av latter* begge to… og nå ler jeg igjen! 
SONY DSCVi var innom Claes Ohlson tidligere i dag og fant masse fine ting fra merket North, og plukket med oss én lampe hver som vi skulle jobbe med i dag… A tok med seg den grønne skjermen som dere ser under her, bare i hvit, og en rød lampetråd. 
north
Jeg som har fått en kjærlighet for kobber, tok med meg det hvite «lampeskjermen», men sprayet tre lag med kobber-spray over, og må si meg ganske så fornøyd med resultatet!
SONY DSCMen… gipsmasken. Herreminhatt som vi fikk latterkrampe! Vi lagde gipsmasker da jeg var på konfleir for noen år siden, men jeg husket ikke annet enn at vi smurte annsiktet med vaselin. Da hele ansiktet og munnen min var dekket med gips i dag kom jeg plutselig på at vi faktisk hadde plastfolie *med hull til nesen* og vaselin oppå der igjen! Altså, ingen gips rett på huden. Jeg fikk derfor litt smålig angst for at vipper, hud og hår skulle følge med masken, og fikk mildt sagt litt panikk da det begynte å stivne…. Ikke noe hår eller hud fulgte med, men sminken min DEN satt igjen *hahahaha*. A knakk sammen da han tok den av, for ansiktet mitt satt jo bokstavelig tatt igjen i gipsen!
SONY DSCPlis, si at det rykket litt i munnviken deres nå, ellers så er det bare vi som har sykt dårlig humor. . .
____________________________________________________________________________________________________
Vi har med andre ord hatt en veldig morsom og kreativ ettermiddag i dag, noe som egentlig passer veldig bra, med tanke på at det er den internasjonale lykkedagen. Jeg føler meg i hvertfall veldig lykkelig nå etter noen fine timer med den beste personen *og hunden* jeg vet om. . .