cleoGod mandag alle sammen! I dag har jeg vært innmari effektiv, vi snakker fiksing av blomsterbeddet på balkongen *kunstige blomster da…*, lesing om organisasjonspsykologi og jeg har fått til en lang power walk sammen med Cleo i det fine været, før jeg måtte dra på jobb. Fornøyd med egen innsats i dag altså!
turDet enkle er ofte det beste… og i dag følte jeg mer for å bevege meg ute i solen i stede for å svette inne på et treningssenter. Cleo og jeg gikk derfor rundt omkring i området her, og jeg forsøkte å gå de veiene jeg ikke har gått med henne tidligere, slik at hun fikk brukt snuten sin litt mer enn vanlig på alle de fremmede luktene *haha*.  Det ble 42 min powerwalk, og i følge klokken min ble det 4,5 km til sammen, så vi var fornøyde megge to. Cleo ligger rett ut her nå, og jeg skulle vel aller helst ligget rett ut jeg også etter alle oppoverbakkene vi gikk i for en drøy time siden. . . Jeg avsluttet turen med en liten «rullings» på foam roller’en min. Veldig vondt der og da, men veldig godt etterpå heldigvis! 
foam rolerNå må jeg komme meg på jobb! Ha en fin mandag alle sammen ♥