slapp avEndelig søndag! ♥ Det å våkne og vite at det er søndag, må være en av de behageligste måtene å våkne opp på! Spesielt de helgene hvor jeg har jobbet både fredag og lørdag… *hehe* I dag våknet jeg før både hund og mann her i leiligheten, og kunne bruke starten på dagen på å suse nedover nettavisene, bloglovin og weheartit en god stund, i fred og ro. Deilig ♥
___________________________________________________________________________________________________________
Nå har jeg derimot kommet meg opp og ut av sengen, og har akkurat fått i meg den faste kaffekoppen med Zoega intenso, en sukett, kokosolje, melk og kanel. Litt for mye for de fleste, men m-m-m, jeg elsker denne miksen av godsaker!
SONY DSC
Vi har ikke så mange planer for dagen, bortsett fra at vi skal få inn ukens siste treningsøkt, og for aller første gang siden vi flyttet sammen, skal vi sette oss ned og faktisk planlegge middagene for hver dag, den kommende uken. Et av mine nyttårsforsetter var jo faktisk å spare litt mer penger, og tar jeg ikke helt feil så er vi ekstremt «flinke» til å svi av noen hundrelapper for mye i matbutikken hver måned, fordi vi aldri planlegger. Spent på om det blir noen forskjell! Noen av dere som gjør det allerede kanskje?
SONY DSC
Men før alt dette skal jeg legge meg litt på sofaen igjen med Cleo og bare nyte søndagsfølelsen litt til! 

Ha en fantastisk søndag dere!