we heart it 1We heart it må være verdens beste side for ei jente å suse igjennom på morgenen, eller hva? Jeg brukte første del av dagen på å scrolle rundt på wi, for å finne litt vårlige, lyse og stemningsfulle bilder, og det må selvfølgelig deles med dere. Så her har dere noen av mine siste  og du finner dem her hvis du vil ha dem på din egen pc/mac også. . . 
we heart it 2Nå har jeg akkurat kommet meg hjem etter en morgen fylt opp av tur-retur hunderfrisør og veterinær, ettersom at Louis trengte en liten klipp av barten og resten av kroppen. Hunden til mamma og dem hvis noen lurte. . .  Så nå har jeg resten av dagen til å holde på med skolearbeid, trening og planlegging av dagens middag. Jeg skulle egentlig vært i en forelesning nå, men akkurat i dag måtte jeg stille opp som hundehjelp, så det går fint… Jeg har vært så flink med lesingen i det siste, så jeg føler meg trygg på det i hvertfall *hehe*.
___________________________________________________________________________________________________________
Solen skinner her i dag også, så jeg setter meg som vanlig ut i solen for å lese *hihi*. Har jeg sagt at jeg elsker dette været?! 

Ha en fin dag alle sammen ♥