SONY DSCDet ble ikke store treningsøkten på meg i dag, eller det vil si. . . Jeg dro aldri bort på treningssenteret, men fikk brukt ketlebellen min her hjemme i stede. Så, jeg har gjort n-o-e heldigvis! Jeg kjenner det er litt vanskelig å finne tid og rutine når det kommer til kombinasjonen av skole, trening og jobb de dagene jeg skal gjøre alt, derfor er det veldig kjekt å ha «muligheten» til å ta noen øvelser hjemme i stuen også.
SONY DSCJeg har fått fryktelig vondt i ryggen igjen, samme som for to år siden, så det blir mye fokus på øvelser som styrker kjernemuskulaturen om dagen. Dette var i hvertfall øvelser jeg fikk av kiropraktoren sist gang, og det hjalp meg veldig, så forhåpentligvis ordner det seg av seg selv denne gangen. Så i dag har jeg tatt vanlig planke og sideplanke 45 sek x 3, gående utfall med kettlebellen over hodet x 3, goblet squat x 3 og hip thrust liggende på bakken x 3. Jeg ble god og svett, og kroppen «verker» så det er ikke noe tvil om at hjemmetrening er en bra ting på hektiske dager.

Nå må jeg bare dusje raskt, skifte og komme meg på jobb, hvor jeg blir resten av dagen… Kom gjerne innom! *haha*