springHei hei! Ord kan ikke beskrive hvor godt det er å endelig våkne av at solen skinner gjennom rullgardinen! Jeg får i hvertfall mye mer lyst til å stå opp når jeg vet det er varmere og finere vær som venter meg på morgenturen med Cleo. Det er fortsatt kjølig i luften, men det blir nok litt lesing i solveggen i dag også kjenner jeg.
___________________________________________________________________________________________________________
Nå er jeg allerede godt i gang med eksamensarbeidet, og føler meg godt forberedt til neste arbeidsdag med supergruppen min! Det er så deilig når alt plutselig løsner og du forstår litt mer av hva oppgaven faktisk er ute etter av deg. Jeg føler i hvertfall at dét har skjedd nå, så får vi bare håpe at gruppen er enige *hihi*.
SONY DSC
Nå får jeg jobbe videre her, så rekker jeg forhåpentligvis en treningsøkt før jeg må dra på jobb også... God tirsdag alle sammen! ♥