SONY DSCHerlighet for en fantastisk dag dette har vært, ♥ også jeg som ikke liker mandager en gang *haha*!  I dag har Cleo og jeg for det meste sittet ute på balkongen, midt i solsteiken og bare kost oss. Eller, jeg har lest og jobbet med eksamen, men Cleo har kost seg. Vi er så heldige som har en innebygd balkong, så med én gang vårsolen dukker opp kan jeg sitte der ute, trekke vinduene til side og nyte solen, uten å fryse ihjel av den kalde vinden. Fantastisk ♥ Jeg ble faktisk litt rød i kinnene i dag, så neste gang skal solkremen få bli med!
SONY DSCNå har A og jeg akkurat kommet hjem fra en aldri så liten date i Oslo faktisk! A fikk ansvaret for å finne et sted vi ikke hadde spist før i dag, og vi endte opp på et sted som het Habanero . Vi elsker taco og meksikansk mat, så dette stede traff oss rett i hjerterota for å si det sånn... Lite, koselig og spennende atmosfære og ikke minst, nydelig mat! Vi snakker nachos, bønner, guacamole, tomater, burritos, tacokjøtt, kylling og biff. . . Skjønner nå hvorfor jeg føler meg som en stappet potetsekk fortsatt! *haha* Så, vi har kost oss med andre ord!

Nå skal jeg jobbe bittelitt med eksamen igjen, før jeg går over til The Walking Dead og Keeping up with the Kardashians. Ha en fin kveld alle sammen