SONY DSCFor en deilig søndag dette har vært så langt dere! Solen skinner i Lillestrøm, det er vår i luften og jeg har akkurat kommet meg hjem fra ukens siste treningsøkt med Malin. Vi trente litt forskjellig i dag, men det ble et par øvelser for rumpe, bryst og skuldre *bulgarsk utfall, hip thrust, brystpress, sidehev, skulderpress og flyes for de som lurer* , og jeg avsluttet treningsøkten med gerilja-intervaller.
___________________________________________________________________________________________________________
Nå skal jeg ta i bruk de nye Ray Ban brillene mine for første gang, og ta med meg Cleo ut på en langtur i finværet. Viktig å nyte solen mens den er her, for plutselig kommer snøen i retur igjen… Vi er jo tross alt bare i Mars, men jeg krysser fingre og tær på at været holder seg sånn som nå fremover.