Goood søndag! ♥ Her har vi faktisk sovet helt til klokken tolv i dag (!!), men det er lov på søndager syns jeg. Jeg tok med Cleo i sengen etter første lufteturen i dag tidlig, og begge to sovnet som to steiner igjen etter det *hihi*. Men 12 er grensen for hvor lenge man kan sove altså, alt etter det får meg til å føle at jeg går glipp av hele dagen…
SONY DSCDet ble en god og enkel frokost på meg i dag, som egentlig har gått i glemmeboken det siste året. Cottage cheese var noe jeg kjøpte hele tiden før, men av en eller annen grunn stoppet det helt opp. Så, i dag ble det cottage cheese med sukrin, kanel og en og en halv teskje med økologisk bringebærsyltetøy. . . og kaffe med kokosolje da ♥
SONY DSCNå er det tid for trening med Malin, så jeg får komme meg ut av kosegenseren og inn i treningstøyet. Deilig å kunne avslutte uken med en treningsøkt kjenner jeg, og alikevel ha god tid til å kose meg resten av dagen. Søndager altså… like deilig hver gang ♥ Ha en fin dag alle sammen!