Hei hei ♥ Lenge siden sist! *hehe* Her har dagene sust avgårde i det siste, med mye jobb, skole og trening i tillegg til sosiale sammenkomster og ikke minst skoleball i går. Jeg er altså så opptatt om dagen, så denne frihelgen har virkelig vært velkommen hos meg. 
lørdag
Jeg har faktisk vært alene hjemme siden torsdag kveld, noe jeg egentlig ikke er så fan av, men det er godt å få litt alenetid også i blant. Så, i dag har jeg gjort akkurat det jeg har hatt lyst til, og denne gangen var det å rydde og vaske leiligheten. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg kunne gjøre dette uten at jeg skulle rekke noe annet senere på dagen, så det var mildt sagt helt fantastisk å kunne gjøre alt i rollig tempo, uten å stresse.
___________________________________________________________________________________________________________
Nå er det fint og rent her, jeg har tent en haug av telys, og jeg kan ta i mot besøket mitt uten å bekymre meg for rot og støv. Det er jo kvinnedagen i dag, så Malin og jeg skal ha en liten girsnight her i kveld. Rolig og behagelig vell og merke, og det skal bli så godt.

Ha en fin lørdag alle sammen! Jeg skal bli flinkere til å få presset inn litt blogginnlegg her og der fremover :)