Wow, endelig litt me-time igjen. Jeg har akkurat lagt meg ned i sofaen etter en veldig lang dag med eksamensjobbing. Vi er faktisk ferdig med innholdet i første hjemmeeksamen nå, og dét tre uker før innleveringsfristen. Noe som er veldig deilig, for nå kan vi bare gå over på den neste til uken… Jeg vet jeg sier det hele tiden, men jeg har verdens beste gruppe på skolen!SONY DSCDenne uken blir det trening annenhver dag i følge treningsboken min, noe jeg har klart å følge så langt. Det betyr at jeg har treningsfri i kveld, noe som passer meg helt ypperlig. Så, så snart A kommer seg hjem skal vi spise hamburger! Det blir mange sene middager her for tiden, men sånn blir det i hektiske perioder.
SONY DSC
Men i mellomtiden blir det ekte me-time (og Cleo da), med ansiktsmaske for å pleie den slitne huden min, litt jente-tv og en stor kopp *bøtte* med Detox-te fra Pukka. Jeg er mye blidere enn det ser ut som altså, men det vises bare innvendig akkurat nå… *haha* er så sliten! 
SONY DSCHa en fin torsdagskveld!