God morgen alle sammen ♥ Jeg har ikke stått opp tidlig og lagd meg sjokoladefondant til frokost altså, men her ser dere kveldsmaten vår etter treningen i går kveld. Jeg hadde en kjempebra økt på rumpe og lår, med geriljaintervaller på slutten, men jeg kjente at jeg hadde mer lyst på noe å tygge på etter trening, enn en shake.
SONY DSC
Derfor slo jeg til og prøvde meg på sjokoladefondant! Jeg er egentlig helt elendig på baking, og slo bare sammen det jeg trodde ville funke, men det ble utrolig nok veldig godt. De eksakte målene har jeg desverre ikke, som dere sikkert skjønner, men jeg brukte 1 ss med dette proteinpulveret, 1 ss med kakao, 1 ss med sesammel *så får du ikke den marsipansmaken som mandelmel gir* (anonselenker) , 1 ts kokosolje, 1 ts fiberhusk, 1 ts bakepulver, 1 ts økologisk vaniljesukker og 2 egg… hihi
SONY DSCDette blander du sammen, setter det inn i ovnen på 180 grader, og lar den stå i ca 10 minutter. Det er nok litt forskjellig fra ovn til ovn, men poenget er jo at det skal være litt flytende inni, så følg heller litt med underveis. Vi fikk 3 ganske store kaker, som både er proteinrike, sunne og deilige. Det er ikke alle disse sunne greiene A liker, så når det falt i smak hos han, da kan jeg publisere det med god samvittighet. *hihi* 
SONY DSCHa en fin tirsdag alle sammen! ♥