SONY DSCHei hei ♥ Litt sliten etter en jentetur på byen i går, men velidg blid og fornøyd etter en fin søndag på sofaen *hehe*. Jeg har rett og slett ikke hatt krefter til å gjøre noe annet i dag, for formen var rimelig skrall frem til i kveld. Jeg startet dagen med å gå en lang morgentur med Cleo da, men resten av dagen er brukt på å få i meg vann, te og oreokjeks med melk *nam*Veldig behagelig søndag med andre ord, men ikke så veldig nyttig…
SONY DSCNå har jeg akkurat ryddet og gjort om litt i stuen, tent det diggeste duftlyset jeg har og gjort det ordentlig koselig her, med OL-avslutningen i bakgrunn. Syns det er litt trist at det er over, og spesielt at ikke Sverige vant hockeyfinalen :-(. Pratet med A om dette i sta, og jeg håper virkelig at det blir OL i Norge om noen år, for gjett hvem som skal bestille biletter til a-l-l-e de kuleste hockeykampene da… Jeg.
___________________________________________________________________________________________________________
Tenk da, å se Crosby, Weber, Henrik Lundquist, Thoresen, Zuccarello, Tollefsen *de spillerne jeg vet hvem er, haha* osv… her i Norge. Jeg krysser fingrene! Jeg har fåtte et lite crush på Henrik Lundquist på Sverige/NY Rangers skjønner dere… bare søk opp navnet på google så skjønner dere hva jeg mener *haha*
SONY DSC
Jaja… Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, med film, kos og avslapping med A og Cleo. I morgen s-k-a-l jeg trene, så det er bare å samle opp energi i kveld. Denne uken har jeg ikke hatt én eneste økt, så det skal bli deilig å svette litt kjenner jeg. Spesielt når jeg har fått meg en fin og ny tights fra H&M. Rosa er tingen!
___________________________________________________________________________________________________________
Meninsløst innlegg og en meningsløs dag, men søndag er søndag så det er lov. ♥ Kos dere i kveld alle sammen!